iBaker

Kreemisai - ajatu klassika

kreemisai
400g
iBakeri pärmi-lehttaigent (1 pakk)
2
munakollast
1 dl
suhkrut
2 dl
piima
 
vaniljekauna tükike või näpuotsaga vanniliini

Kreemitäidis: kuumuta kastrulis piim, lisa vanilje ja lase segul 20 minutit seista. Vahusta munakollased suhkruga. Lisa munavahule veidi piima ja vahusta ühtlaseks. Kuumuta kogu piim ja lisa kogu aeg segades munasegu. Keeda, kuni kaste pakseneb. Jahuta.

Aseta kõik neli plaati jahuga ülepuistatud lauale. Lõika plaadid ruudukujuliseks ja aseta iga ruudu keskele kreemi ning suru kaks vastandnurka kokku. Lase toatemperatuuril kerkida umbes 20-30 minutit. Küpseta 200°C juures 10-15 minutit.

Märksõnad:

Pole kommentaare. Kommenteeri esimesena

Kommentaarid

The content of this field is kept private and will not be shown publicly.