iBaker

Juustusaiake

200 g
Ibaker pärmi-lehttaigent
100 g
Riivitud juustu
 
Natuke õli juustuga segamiseks

Võta taignaplaadid ning aseta sulama küpsetuspaberiga kaetud pannile. Riivjuust ning natuke õli segada omavahel ning jätta seisma.  Kui plaadid sulanud on, siis lõigata keskelt pooleks, et jääks ühest plaadist kaks ruudusarnast lehte. Pane juustusegu keskele ning voldi servad peale neljast küljest. Et see paremini koos püsiks, määri pintsliga kokkuvolditavate taigente pindasid. Lõpetuseks suru neli nurka ülespoole, et juust ja õli välja ei voolaks. Aseta tooted ahju. Soovitavalt altkuumutuse peale ning ahju põhja panna näiteks keeratava purgi kaas, milles on vesi. Temperatuur panna ca 30-40 kraadi vahele. Nii lasta neil kerkida 45 minutit. Peale seda võta pirukad välja ning lülita ahi pöördõhuga reziimi peale (kellel ei ole, siis alt ja ülalt kuumutuse peale) ning lase ahjul kuumeneda 190 kraadini. Küpseta tooteid sellises kuumuses ca 12 minutit nii et läheksid kuldpruuniks. Alt ja ülaltkuumutuse puhul on küpsetusaeg mõnevõrra pikem, valmis on siis, kui on värvus ilus kuldpruun. Enne söömist lase jahtuda, sest juustutäidis on kindlasti väga kuum.

Märksõnad:

Pole kommentaare. Kommenteeri esimesena

Kommentaarid

The content of this field is kept private and will not be shown publicly.