iBaker

Kartulipirukas

400g
iBakeri lehttaigent (1 pakk)
4
kartulit
1
küüslaguküüs (purustatuna)
0,5 tl
kuivatatud oreganot
2 sl
oliiviõli
 
0,5 -1tl soola

Laota lehttaignalehed küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile (pikemad taignaservad kõrvuti). Koori kartulid kartulikoorimisnoaga (nii saad mõnusad õhukesed viilud). Sega kartuliviilud purustatud küüslauguküüne, oregano ja oliiviõliga ning maitsesta soolaga. Laota maitsestatud kartuliviilud taignalapile, jättes 3 cm ulatuses ääred vabaks. Tõsta need vabad ääred kartulitäidise peale ning suru servadele peale, et need kinnituksid.

Küpseta 200°C juures (pöördõhuga) ca 30 minutit.

Retsepti autor Ragne Värk

Märksõnad:

Pole kommentaare. Kommenteeri esimesena

Kommentaarid

The content of this field is kept private and will not be shown publicly.