iBaker

Kohupiima-rosinarull

400g
iBakeri pärmi-lehttaigent
150g
kohupiima
80g
rosinaid
1
muna
80g
suhkrut
 
vanilliini ja riivitud sidruni koort

Aseta kõik neli taignaplaati jahuga ülepuistatud lauale ja rulli nad koos lahti ristkülikukujuliseks tükiks. Vahusta munad suhkruga. Sega omavahel kohupiim, vahustatud munad ning rosinad. Määri taignale kohupiimatäidis ja keera rulli. Lõika rullist  2-3 cm kettad ja lao plaadile. Aseta rulli väline ots toote alla, et rull küpsemisel laiali ei valguks ja lase toatemperatuuril kerkida umbes 20-30 minutit. Küpseta 200C juures 10-15  minutit.

Märksõnad:

Pole kommentaare. Kommenteeri esimesena

Kommentaarid

The content of this field is kept private and will not be shown publicly.