iBaker

Või-croissant

400g
iBakeri pärmi-lehttaigent (1 pakk)
50g
toasooja võid
 
väike kimbuke petersellilehti
 
meresoola
1
muna (pealt määrimiseks)

6 croissanti

Laota taignalapid üksteise kõrvale lauale (pikad taignaservad kõrvuti) ja suru ühenduskohad kinni. Mikserda või, petersellilehed ja meresool (lisa maitse järgi) kokku ühtlaseks massiks. Määri saadud võie taignale ning seejärel lõika taignalapp kuueks kolmnurgaks. Rulli need laiemast otsast rulli ning kaaruta otsad veidike sissepoole.

Määri pealt lahtiklopitud munaga ning küpseta 200°C juures ca 15-20 minutit.

Retsepti autor Ragne Värk

Märksõnad:

Pole kommentaare. Kommenteeri esimesena

Kommentaarid

The content of this field is kept private and will not be shown publicly.