iBaker

Croissant

Croissant
  • Sügavkülmutatud toode
  • 110 g
  • 2 tk pakis
  • Otse ahju!

iBakeri Croissant on ehtne Prantsuse sarvesai. Eriretsepti järgi valmistatud taigen tagab õhulise ja autentse tulemuse, mis viib keele alla. Naudi Croissanti tervena või lõika pooleks ning valmista endale meelepärane võileib. Croissant on eelkergitatud ja ei vaja sulatamist.

Valmista nii:

1. Aseta saiakesed küpsetuspaberiga kaetud plaadile.

2. Küpseta 220ºC juures 12-18 minutit.

3. Söö tervena või lõika pooleks ja valmista maitsev täidisega võileib!

NB!

Pista saiad alles siis ahju, kui ahi on saavutanud vajaliku temperatuuri.

Ahjud käituvad erinevalt, seega passi peale, et saiake üle ei küpseks.